sobota 6. dubna 2013





EVA BÁRTOVÁ














Jezdilo by se na pidiskejtících, které by byly přidělané na laně a když bych s jedním jela dolů, táhla bych zároveň jeden (bez člověka a pod zemí) nahoru. Křížení se silnicí jsem vyřešila tunelem.

Situace:
červená čára - vedení cesty
žlutá čára - umožnení přístupu k vodě po schodech (viz model)














V hospůdce nejsou stoly, protože si myslím, že k pití piva nejsou nezbytně nutné. Raději jsem prostor využila na schody, tím má dobrý výhled každý a ne jen ti v první řadě. Vzadu je malý pultík a to je vše.





Materiál: dřevo, přední a zadní část by byla prosklená
před hospůdkou nechávám průchod, abych nenarušila stávající promenádu a pak navazuje přístum k vodě po schodech ráda bych taky dřevěných, ale nevím, jestli je to možné, případně kamenné. Přístup do vody by byl po celé zátoce (viz situace - žlutá čára)











3 komentáře:

  1. Evo,
    skluzavka dostala velké složitosti bobové dráhy, takže hospůdka. Místo skluzavky řešte scházení od školy, řešte trychtýř/přistávání lidí do hodpody - která to zakončí, člověk se při scházení vetšinou stejně rozeběhne, tedy jede jak po skluzavce. Hospodu jednoduše k vodě, pivo lze chladit ve vodě, třeba bez obsluhy. Doběžiště místo skluzavky. Není nutná orientace na vodu, přírodní nálevka je zajímavější, až ji lidi začnou používat.

    OdpovědětVymazat