úterý 4. dubna 2017

Tři bratři

Allan

Nejstarší z bratrů Allan vystudoval pedagogickou školu, ze které byl z důvodu opakovaných krádeží vyloučen. Prošel několika zaměstnáními (např. dělník, vychovatel na učilišti, lektor poezie.) Nyní se však „živí“ psaním básní. Je považován za pobuřovatele mládeže. Jeho dalšími koníčky vedle poezie jsou jazz a blues, hra na klarinet a saxofon, noční procházky Prahou, židovská tématika.



Egon


Druhý nejstarší jménem Egon vystudoval akademii umění ve Vídni. Jako jediný z bratrů školu dokončil. Egon se nedá nazvat extrovertem – je plachý a uzavřený, avšak se ženami si velmi rozumí. Přestože je velmi nadaný, jeho výtvarná činnost mu nevydělává, není (prozatím) uznáván. Miluje přírodu okolo Českého Krumlova i město samotné. Od dětství ho fascinují železnice.



James


Nejmladší z bratří studoval filmovou akademii – jako svou bakalářskou práci uvedl extravagantní krátký film, který akademie nepřijala. Uražený James nařkl všechny z nedostatku pochopení a neschopností se nad dílem zamyslet. Rozhodl se, že škola tedy není pro něj. V současné době zpívá v kapele. Je považovaný za sex symbol století – k ženám se však chová výrazně méně citlivě než starší Egon. Zajímá se o literaturu všeho druhu, filosofii, původní americké kmeny a jejich náboženství. Holduje (mimo jiné) meskalinu, o kterém se dočetl v knize od nejmenovaného britského novelisty.

Žádné komentáře:

Okomentovat