úterý 4. dubna 2017

Tři bratři


Pavel 48 let, vášnivý pilot a milovník střelných zbraní.
Je už postarší pán a tak by si přál, aby v jeho novém domě nebylo moc schodů a náročných převýšení. Problémy s kolenními klouby. Přál by si mít ve svém novém domě místnost na stavění modelů, která bude propojena s místností, kde by se chtěl věnovat svým zbraním. Jeho požadavky jsou 12 metrů čtverečných obou místností dohromady (vybavení: pulty a stolice na zbraně, nábytek a trezor na munici) a v ložnici by uvítal střešní okno.



Honza 45 let, je majitelem dvou veteránů. Přál by si garáž minimálně pro 4 automobily a dílnu.
Nechce mít ložnici vedle Pavlovy místnosti se zbraněmi. Uvítal by ložnici hned poblíž garáže.



Karel 52 let, Profesor na vysoké škole, historik, bibliofil a vášnivý malíř.
Přál by si velkou místnost, kde by mohl shromažďovat knihy, umění a také by si zde zařídil svojí pracovnu. Dále by si přál jakýsi intelektuální kout který by byl určen ke čtení, malování a zároveň by měl funkci jako odpočinkové místo, případně místo ke shledání se s návštěvou. Nerad by sdílel zdi s garáží a modelářskou dílnou svých bratrů.



Na společných prostorech se bratři jednoduše shodli. Moderní kuchyně s velkou jídelnou. (denní osvětlení) Obývací pokoj by měl splňovat základní funkci. Jelikož všichni tři požadují vlastní "obyvák", neklade se moc požadavků na obývací pokoj, snad jen aby si každý z bratrů ve společném obývacím pokoji našel něco svého.
Toaletu, koupelnu a šatnu chce každý bratr jako součást ložnice a dále pak jednu toaletu vhodně umístěnou do domu se sousedící technickou místností.











Žádné komentáře:

Okomentovat