pondělí 24. dubna 2017

Tři bratři (napsal Horacio, vypracovává Matěj)


Naši tři sourozenci se jmenují Clint, Lee a Eli. Jsou to zhruba stejně staří dospělí muži. Navzdory svému bratrství se mezi sebou moc nemusí. Každý si žije tak trochu sám pro sebe, ale přesto občas musí spolupracovat. I přes zjevné rozdíly mají nějaké společné zájmy - zbraně, pití alkoholu, hlavně whisky, užívání tabáku všemi způsoby a hlavně hledání cenných pokladů.

Clint je z bratrů nejpohlednější a asi i nejsympatičtější. Je to zkrátka "ladies man". Je ovšem poněkud marnivý.
Lee je naopak drsný, bezcitný, nelítostný, možná až trochu sociopat. Je velmi cílevědomý a v tom co dělá efektivní.
Za nepříliš libou tváří Eliho se skrývá vychytralost, mazanost a chamtivost, ale zároveň jakási obhroublost nebo nevychovanost, což se o ostatních bratrech říci nedá. Je také ze všech nejvtipnější.

Není ideálním řešením aby tito tři bydleli pohromadě, ale okolnosti je k tomu svedly. Představují si, ž každý bude mít svůj pokoj přizpůsobený jejich potřebám, a potom nějaká společná zóna sloužící jako místo k setkávání. Kuchyně není zapotřebí, jelikož žádný z bratrů nezvládne uvařit nic složitějšího než fazole na cibulce, k čemuž ovšem postačuje přenosný plynový vařič. Za to by rozhodně uvítali bohatě zásobený bar a místo, kde můžou archivovat své doutníky ve stabilním prostředí.

Všichni tři jsou zároveň milovníci koní, takže stáj pro pár ořů by rovněž nebyla na škodu.

Nejdůležitější součástí doupěte by ale měl být trezor. Tito bratři disponují poměrně velkými objemy zlata a cenností a bezpečí tohoto majetku je naprosto klíčové. Je ovšem důležité vymyslet teto sejf tak, aby nebylo možné, že ho jeden z bratrů vykrade a zmizí se vším.


A na závěr, místnost na zbraně je rovněž pro tento návrh samozřejmostí. Lze kombinovat i se sejfem. No a když už mají Clint, Lee a Eli dohromady tolik kvérů, je určitě pro bezpečí všech obyvatel, aby zde byla střelnice, aby se naši bratři nemuseli vybíjet střelbou do sklenic a lahví. 

Žádné komentáře:

Okomentovat