čtvrtek 30. ledna 2014

ZáSprch: current concept

NÁVRHY ŘEŠENÍ

-V první fázi navrhování jsem se inspiroval myšlenkou: neroztahovat zbytečně prostor, a hnát to do výšky. Nicméně byla zde řada technicky nedomyšlených detailů, a částečně se vytrácela i smysluplnost netknutosti volného místa v čele. 






V další fázi navrhování se mi stále více líbila práce z čelem pásu garáží, jehož prázdnota lidi vábí v vytváření skládek, odpadních ploch apod. Prakticky se myšlenka napojení veřejných toalet na samotné garáže nemění, je jen smysluplně využit volný prostor, který je nyní zarostlý travou.


Jeden z návrhů kdy mely být veřejné toalety umístěny na střeše poslední garáže. V první polovině (pravě schodiště) by byly umístěny sprchy, a v druhé polovině (schodiště levé) by byla instalována sprcha.


V průběhu dalšího navrhování jsem se začal stáčet spíše k již výše zmíněné variantě umístění záchodů a sprchy do čela garáží. 










1 komentář:

  1. Jděte cestou jednoduchosti a co nejmenšího designování (např. nechápu proč jsou ty dvě mohutné nohy u dvou schodišť na střechu). Každopádně se vším dojdětě na středečni konzultace do knihovny. Hlavně vlkou mapu místa s rozměry v metrech a profil terénu (řez s jasným spádem v metrech).

    OdpovědětVymazat